Urtemarinert ost

Ønsker du å gi en koselig og personlig gave til noen? Hvorfor ikke gi dem en spiselig gave?
Mettende matmuffins med gresk yoghurt Dadler med bacon og kremost
enkel
INGREDIENSER OG FREMGANGSMÅTE
Lukk full skjerm

Ingredienser

4
100 g gulost (f.eks. Jarlsberg, edamer eller sveitser)
2 ss soltørkede tomater
6 stk sorte oliven
1 ts pesto
1 ts tørket basilikum
1 ts tørket persille
1 ts tørket timian
½ ts pepper (grovt)
2 dl olivenolje

Fremgangsmåte

  1. Skjær osten i terninger, del soltørket tomat i små biter og del oliven i fire.
  2. Bland alle ingrediensene utenom olivenolje i en kjøkkenbolle.
  3. Hell over oljen og la osten stå og trekke på et kjølig sted i minst 1 døgn.
    Kokkens tipsServér marinert ost som snacks eller forrett. Ta vare på marinaden; den er også god til steking av grønnsaker.