Laksepasta

En enkel, men smakfull hverdagsrett. Server gjerne med litt grovt brød eller rundstykker til.
Pasta med tomat- og ostesaus Pasta Bolognese
middels
INGREDIENSER OG FREMGANGSMÅTE
Full skjerm

Ingredienser

2
150 g tagliatelle eller annen pasta
2 dl matfløte
½ dl eplecider
1 båt hvitløk
150 g laksefilet
1 ss frisk basilikum
4 ss hvitost , finrevet
salt og pepper
300 g vann

Fremgangsmåte

  1. Kok pastaen etter anvisning på pakken.
  2. Kok opp fløte og eplecider.
  3. Tilsett presset hvitløk og la sausen koke inn til den tykner litt.
  4. Skjær fisken i terninger og la den trekke litt i den varme sausen.
  5. Smak til med krydder og salt.
  6. Bland sausen med den nykokte pastaen og server retten i varme tallerkener.
  7. Dryss litt ost over hver porsjon.