Pasta Italia

En smakfull pastavariant med kylling og grønnsaker.
Pasta fra Middelhavet Pasta med pesto
enkel
INGREDIENSER OG FREMGANGSMÅTE
Lukk full skjerm

Ingredienser

2
200 g tagliatelle
2 stk kyllingfilet
1 ss meierismør
1 båt hvitløk
6 stk marinerte soltørkede tomater
½ stk grønn paprika
2 dl matfløte
salt, pepper, soyasaus, timian

Fremgangsmåte

  1. Kok pastaen som anvist på pakken.
  2. Skjær kyllingen i biter. Hakk hvitløk og soltørket tomat og skjær paprikaen i strimler. 
  3. Brun kyllingbitene i smør og krydre med salt og pepper. Rør inn hvitløk, tomater, paprika og matfløte og la det småkoke i noen minutter. Smak til med salt og pepper, soyasaus og timian.
  4. Server sausen på pastaen, gjerne med godt brød til.