Pasta med kylling og sjampinjong

enkel
INGREDIENSER OG FREMGANGSMÅTE
Lukk full skjerm

Ingredienser

4
4 stk kyllingfilet
3 ss smør
2 skive bacon
1 båt hvitløk
250 g frisk sjampinjong
1 dl hvitvin , kan erstattes med eplejuice
2 dl kremfløte
4 stk vårløk
400 g båndspagetti (fettuccine)
30 g parmesan , revet

Fremgangsmåte

  1. Skjær kyllingkjøttet i tynne strimler. Varm litt av smøret i en gryte og brun kjøttet i to omganger ved middels varme. Sett kjøttet til side.
  2. Skjær baconet og sjampinjongen i skiver og finhakk hvitløken. Stek det hele i resten av smøret ved middels varme under omrøring i ca 2 minutter.
  3. Tilsett vinen og la den koke inn til halv mengde.
  4. Rør inn kremfløte, finsnittet vårløk og kyllingkjøttet og kok opp. La det hele småkoke i to minutter. Smak til med salt og pepper.
  5. Kok pastaen "al dente" i en stor kjele fosskokende, saltet vann. Hell av vannet, og bland pastaen med med pastasausen.
  6. Dryss over nyrevet parmesan og server med en grønn salat.