Pasta med reker eller skinke

Det enkle er ofte det beste. En pastarett som du kan servere med reker, skinke eller kylling.
Pitapizza Tagliatelle med blåmuggostsaus
enkel
INGREDIENSER OG FREMGANGSMÅTE
Lukk full skjerm

Ingredienser

4
250 g båndspagetti
1 ss smør
3 dl crème fraîche orginal, 35 %
3 stk fedd hvitløk
5 ss frisk kruspersille
15 blad frisk basilikum
1 ts salt
½ ts nykvernet pepper
200 g rensede reker eller kokt skinke

Fremgangsmåte

  1. Kok pastaen etter anvisning på pakken.
  2. Kjør crème fraîche, hvitløk, persille, salt og pepper i en food processor til en grønn blanding.
  3. Smelt smør i en kjele. Tilsett blandingen i smøret litt etter litt under omrøring. Smak til med salt og pepper.
  4. Bland nykokt pasta i sausen og vend forsiktig inn reker eller skinke.
  5. Pynt eventuelt med noen friske basilikumblader.