Potetsalat med egg

En spennende potetsalat med egg og gulrot.
Kylling- og pastasalat i boks Kyllingsalat med avokado
enkel
INGREDIENSER OG FREMGANGSMÅTE
Lukk full skjerm

Ingredienser

8
10 stk kokefaste potet
1 stk liten purre
100 g sylteagurk i skiver
1 stk gulrot
2 stk hardkokte egg
2 dl kvarg naturell (f.eks Kesam)
3 dl lettrømme eller lett crème fraîche

Fremgangsmåte

  1. Skrell og kok potetene og avkjøl disse. Kutt potetene i små terninger.
  2. Skyll purren og finsnitt den. Finhakk sylteagurk og skrell guleroten og riv den på rivjern.
  3. Kok eggene til de er hardkokte og skjær de i små biter.
  4. Ha det hele i en stor bolle og tilsett kvarg og lettrømme/lett crème fraîche.
  5. Bland at sammen og smak til med nykvernet salt og pepper.
  6. Pynt med litt hakket gressløk eller persille.