fylte lefseruller

Fylte lefseruller

Fylt lefse slår aldri feil som tapas eller som forrett. Fyll lefsen med røkt- eller gravet laks, salami eller spekeskinke.

TidUnder 20 min
EnkelEnkel

Ingredienser:

Porsjoner

  • 1 stk Slangeagurk
  • 4 stk Potetlefse
  • 125 g Kremost naturell av geitemelk (f.eks. Snøfrisk)
  • 2 ss Sorte oliven
  • 50 g Salatmix
  • 200 g Spekeskinke , fenalår, rakørret eller gravet laks i skiver

Fremgangsmåte:

  1. Kutt sorte oliven i tynne skiver og skrell agurken med en potetskreller i lange tynne skiver.
  2. Smør kremosten på lefsene.
  3. Legg på salat, oliven og agurkskiver.
  4. Fortsett med ønsket fyll som spekeskinke, osteskiver eller laks.Er du glad i vegetariske alternativer, så bør du prøver cottage cheese med sort oliven og ruccola salat som fyll.
  5. Rull sammen og del i passe "munnfuller". Fest hver bit med en tannstikker slik at de holder fasongen.

Meld deg på vårt nyhetsbrev

Få matinspirasjon og kostholdstips rett i innboksen.