Hei!

Lyst på matinspirasjon og kostholdstips rett i innboksen?

Vil du melde deg på nyhetsbrev fra Melk.no?

Fylte lefseruller

Fylt lefse slår aldri feil som tapas eller som forrett. Fyll lefsen med røkt- eller gravet laks, salami eller spekeskinke.

enkel
Lukk full skjerm

Ingredienser

4
1 stk slangeagurk
4 stk potetlefse
125 g kremost naturell av geitemelk (f.eks. Snøfrisk)
2 ss sorte oliven
50 g salatmix
200 g spekeskinke , fenalår, rakørret eller gravet laks i skiver

Fremgangsmåte

  1. Kutt sorte oliven i tynne skiver og skrell agurken med en potetskreller i lange tynne skiver.
  2. Smør kremosten på lefsene.
  3. Legg på salat, oliven og agurkskiver.
  4. Fortsett med ønsket fyll som spekeskinke, osteskiver eller laks.
    Kokkens tipsEr du glad i vegetariske alternativer, så bør du prøver cottage cheese med sort oliven og ruccola salat som fyll.
  5. Rull sammen og del i passe "munnfuller". Fest hver bit med en tannstikker slik at de holder fasongen.