En form med ostedipp toppet med urter og tortillachips
.../Oppskrifter/Tilbehør/Dipper

Ostedipp med mais og jalapeño.

Denne fantastisk gode ostedippen spises sammen med varme tortillachips

Tid40-60 min
EnkelEnkel

Ingredienser:

Porsjoner

1 porsjon gir 1 stk.

  • 200 g Kremost naturell
  • 0,5 beger Crème fraîche orginal, 35 %
  • 200 g Gulost
  • 1 ss Jalapeno (finhakket)
  • 1 ts Paprikapulver
  • Til topping:
  • 100 g Gulost
  • 1 boks Maiskorn
  • 4 stilk Vårløk
  • 2 ss Frisk koriander (Finhakket)

Fremgangsmåte:

  1. Ha kremost, créme fraîche, revet ost, jalapeño og paprikapulver i en ildfast form.
  2. Bland godt sammen og smør det utover i formen.
  3. Topp med mer revet ost, mais, og hakket vårløk.
  4. La formen stå i ovnen ved 220 grader til osten har smeltet og er gyllen.
  5. Topp med finhakket koriander, og server med varme tortillachips.

Meld deg på vårt nyhetsbrev

Få matinspirasjon og kostholdstips rett i innboksen.