Ostedipp med mais og jalapeño.
Denne fantastisk gode ostedippen spises sammen med varme tortillachips
Ingredienser:
Porsjoner
1 porsjon gir 1 stk.
- 200 g Kremost naturell
- 0,5 beger Crème fraîche orginal, 35 %
- 200 g Gulost
- 1 ss Jalapeno (finhakket)
- 1 ts Paprikapulver
- Til topping:
- 100 g Gulost
- 1 boks Maiskorn
- 4 stilk Vårløk
- 2 ss Frisk koriander (Finhakket)
Fremgangsmåte:
- Ha kremost, créme fraîche, revet ost, jalapeño og paprikapulver i en ildfast form.
- Bland godt sammen og smør det utover i formen.
- Topp med mer revet ost, mais, og hakket vårløk.
- La formen stå i ovnen ved 220 grader til osten har smeltet og er gyllen.
- Topp med finhakket koriander, og server med varme tortillachips.