Kakao på termos

Kakao topper fortsatt statistikken på hva barn og voksne har med seg på tur. Lager du kakaoen selv, kan du lettere kontrollere sukkermengden og du kan velge hvilken type melk du vil bruke. Bruker du mager melk og ekte kakaopulver, kan du fint drikke kakao til hverdags også. 

Eggnog med vri Varm hvit sjokolade
enkel
Perfekt på tur
INGREDIENSER OG FREMGANGSMÅTE
Lukk full skjerm

Ingredienser

4
4 ss sukker
5 ss kakaopulver
1 ss vaniljesukker
1 l lettmelk

Fremgangsmåte

  1. Bland kakao, sukker, vaniljesukker og litt av melken i en kjele.
  2. Kok opp blandingen under omrøring. Spe med resten av melken og rør godt til den når kokepunktet.
  3. Hell kakaoen på termos og du er klar for tur.
    Kokkens tips

    Ta med krem i sprayboks på tur og kakaoen er klar for servering.