Vafler passer å lage til så mangt; alt fra møter og hyggelig jobblunsjer, til kaffebesøk og bursdagsfester, loppemarked og lotteri. Kos dere med vafler og test hva dere kan om meieriprodukter i vår quiz!.
Gjør en vri på den tradisjonelle vaffelen med brunost. Lag heller vafler med brunost i røren, noe som vil falle i smak både for store og små.
Nystekte vafler er alltid populært. Disse vaflene lages med syrnet melk med blåbær.
Finnes det noe bedre enn nystekte vafler med bær? Syrnet melk gjør de ekstra saftige.
Grove vafler med sjokolademelk er deilig, næringsrike og mettende for både små og store. Stek til kveldsmat eller bruk som niste.
Myke vafler med grovere mel og uten sukker metter godt og smaker nydelig. Kos dere med vafler og test hva dere kan om meieriprodukter i vår quiz!
Disse vaflene vil nok skape begeistring både hos store og små. Hva med å prøve de til kveldskosen en dag? De gjør seg også godt som en overraskelse i matpakken.
Sunne og gode vafler som får sin søte smak gjennom modne bananer. Kos dere med vaflene og test hva dere kan om meieriprodukter i vår quiz!
Proteinrike vafler med kulturmelk - perfekt for deg som er opptatt av trening og sunt kosthold.
Servér røkelaksen på grove vafler og topp med syrlig crème fraîche og finhakket gressløk og sjalottløk.
Den ultimate desserten er nystekte vafler fylt med alt som er godt. Her har vi brukt vaniljeis, nypisket krem, sjokolade, bær og marshmallows.
Disse myke, saftige vaflene med kanel og revet epler smaker nydelig slik de er, eller server dem gjerne med smør, ost, eplemos eller noe annet godt.
Gomme, eller gome som det også kalles, er en gammel og tradisjonsrik rett som ofte ble brukt til fester som bryllup eller til jul. Du kan bruke det som pålegg til lefse, brød eller vafler.
Havregryn er rik på fiber også metter det godt, og ikke minst gir det pannekakene ekstra god smak.
Kondensert melk er helmelk hvor en del av vanninnholdet er fjernet ved vakuuminndamping slik at melkens kvalitet eller næringsverdi ikke endres nevneverdig. Kondensert melk er fyldig og har en lett karamellisert smak.
Dravle er tradisjonsrik festmat laget av melk som brukes til spekekjøtt eller til lefser, gjerne som dessert.
Søst er et skjærbart karamellsmakende pålegg som brukes blant annet på lomper. I gamle dager var søst fast innventar på bordet når det var fest, bryllup og annen festivitas på Vestlandet.