Gå til hovedinnhold
Melk.no logo
Melk.no logo
Søk
Meny
Kosthold og helse
3 om dagen
Gravide og ammende
Kosthold for barn og unge
Kosthold for voksne
Kosthold ved trening
Melk og helse
Skole
Oppskrifter
Pannekaker
Ostesmørbrød
Vafler
Bakst
Grøter
Kaker
Topp 10
Melkefakta
Melk
Yoghurt
Ost
Andre meieriprodukter
Tradisjonelle melkeretter
Melkekua
Melkeproduksjon
Bærekraft
Mattrygghet
Statistikk
Om oss
Om oss
Ansatte
Aktuelt
Pressemeldinger
Pressemeldinger
Kontakt oss
Hva leter du etter?
Populære søk
3 om dagen
Grove vafler
Kjøleskapgrøt
Hvit pizza
Melk.no
/
Melkefakta
/
Andre meieriprodukter
Rømme og crème fraîche
Spørsmål og svar om rømme og crème fraîche
Har du noen gang lurt på hvordan melk kan bli til rømme? Og hvorfor er det slik at rømme skiller seg i varme retter, mens crème fraîche ikke gjør det?
Lettrømme
Lettrømme er en syrnet blanding av helmelk og kremfløte med en fyldig konsistens, og en rik og frisk smak.
Seterrømme
Seterrømme er en tykk og fyldig rømme med frisk smak.
Rømmekolle
Rømmekolle har en fyldig konsistens, og en rik og frisk smak.
Rømme
Rømme er en rekke syrnede meieriprodukter basert på fløte med 10, 18, 35 eller 38 % fett.
Crème fraîche
Crème fraîche er et syrnet meieriprodukt som er perfekt til varme retter.
Meld deg på vårt nyhetsbrev
Få matinspirasjon og kostholdstips rett i innboksen.
Din e-postadresse
Kosthold og helse
Oppskrifter
Melkefakta
Om oss
Instagram
Facebook
LinkedIn
Kontakt oss
Cookies og personvern
Tilgjengelighetserklæring
Melk.no logo