Sjokobananis
Dette er en søt og fyldig ispinne som egner seg veldig godt som dessert. Sjokolade og banan er manges favoritt og her får du begge deler.
Ingredienser:
1 porsjon gir 6 stk.
- 100 g Melkesjokolade (eller annen sjokolade)
- 2 dl Helmelk
- 0,5 ts Vaniljesukker
- 2 stk Banan
- 2 dl Yoghurt med vanilje
Fremgangsmåte:
- Kok opp melken i en kjele.
- Ta kjelen bort bra varmen og tilsett sjokolade og vaniljesukker. Rør godt til sjokoladen har smeltet og alt har blandet seg. Sett til side og la kjølne.
- Bland den kalde sjokolademelken med vaniljeyoghurten og en av bananene i en blender. Kjør til blandingen er helt jevn.
- Hell i ispinneformene og pynt med bananskiver i ismassen.
- Frys ned i 4-6 timer.
Kokkens tips:For å gjøre smaken enda mer intens kan du godt lage sjokolademelken dagen før og sette blandingen i kjøleskapet natten over.