Lag en ny favoritt til 17. mai ved å fryse panna cotta med bær og strøssel i rødt, hvitt og blått. Den silkemyke italienske festdesserten er fantastisk god som ispinne, og oppskriften er like enkel!
Dette er isen for deg som elsker smaken av kaffe. Den litt bitre, brente kaffesmaken sammen med den myke melkesmaken er helt nydelig!
Husker du smaken av den søte, gode melken som var igjen i bunnen av tallerkenen etter å ha spist frokostblanding med melk, banan og sukker? Disse ispinnene er inspirert av dette søte barndomsminnet.
En bolle med yoghurt og granola til frokost er kjempegodt. En granola-ispinne er enda bedre! Bruk yoghurt eller smaksatt syrnet melk sammen din favoritt-granola eller müsli, litt frukt og bær.
Dette er bananbonanza deluxe! Bruk små begre med bananyoghurt, tilsett fersk banan og tørket bananchips - og vips, så har du trippel bananlykke.
Den friske smaken på disse ispinnene kommer fra sitronyoghurt, litt lime og en klype med flaksalt. For å få ekstra kremede ispinner har vi også tilsatt en banan.
I denne oppskriften har vi blandet kremet avokado med søt mango og ingefær – og det gir ispinner med et lite kick!
Denne isen er nydelig med sine salte og søte smaker. For at isen likevel ikke skal bli for søt bruker vi gresk yoghurt naturell i isbasen.
Det er lett å begeistre med enkle yoghurtispinner når de får et dryss med mange små fargede sukkerperler. Dermed får også isen en ekstra sødme som både barn og voksne kan sette pris på.
Dette er lakriselskerens drømmeis! Bringebærene gir isene en friskhet som balanseres perfekt mot lakrisens fyldige smak.
Is av panna cotta med brunostkaramell smaker himmelsk og lages i kun tre, enkle trinn. Disse kommer du garantert til å imponere med!
Denne rosa drømmen av en kakeis lager du enkelt på 5 minutter! Perfekt til både vennefesten og familieselskapet - store og små kommer til å elske denne friske ostekakepinnen.
Norske skogsblåbær med gresk yoghurt, banan og mynteblader blir frisk og god sommeris.
Her har vi blandet tropiske smaker med våre egne hjemlige: Mango, melon, pasjonfrukt, kokos og bringebær.
Disse ispinnene smaker litt som jordbærsmoothie. De inneholder også cottage cheese som er mager og svært proteinrik, noe som gjør ispinnen til et deilig alternativ før eller etter trening.
Kombinasjonen av blåbær og fersken passer godt som ispinner! Fargen blir nydelig av blåbærene og isen får en ekstra dybde i smaken med ferskenyoghurten.
Kanskje de peneste ispinnene vi har laget – og de enkleste også! Dette er isene du skal lage når du har lyst på noe godt og vakkert, men ikke gidder å bruke tid på det. Du trenger faktisk bare to ingredienser og resultatet er nydelige rosa spiraler gjennom den hvite isen.
Gulrot, appelsin og anis gir oransje lykke på pinne! Eplejuice brukes til å lage en sirup sammen med stjerneanis og nellikspiker – som gir isen en søtlig eksotisk smak.
Ananas gir deg sommerfølelse hele året, og mynten i ispinnene gir den søte sydhavsfrukten en ekstra piff.
Disse ispinnene smaker litt som mormors tilslørte bondepiker, men enda friskere på grunn av ingefæren som gir et deilig kick.
Dette er en søt og fyldig ispinne som egner seg veldig godt som dessert. Sjokolade og banan er manges favoritt og her får du begge deler.
La barna få tilsette sitt favorittgodteri til disse enkle yoghurtispinner. Om dere gjør det på formiddagen, er de klare til barne-TV-tiden.