Hei!

Lyst på matinspirasjon og kostholdstips rett i innboksen?

Vil du melde deg på nyhetsbrev fra Melk.no?

Yoghurt- og sjokoladebar med appelsin og kvikklunsj

Frister yoghurt og sjokoladebar med appelsin og kvikklunsj? Perfekt påskekos!
enkel
Lukk full skjerm

Ingredienser

1
1 porsjon gir 9 stk
200 g hvit sjokolade
1 beger gresk yoghurt (naturell)
1 pk kvikk lunsj sjokolade
2 stk appelsin (skall)

Fremgangsmåte

  1. Grovhakk sjokoladen og smelt den over vannbad.
  2. La sjokoladen avkjøles litt i romtemperatur og bland den deretter med yoghurten.
  3. Rør inn finrevet skall av en halv appelsin.
  4. Legg bakepapir på en skjærefjøl og smør yoghurtblandingen utover. La den være ca 1,5 cm tykk.
  5. Dryss over med hakket kvikklunsj og finrevet appelsinskall.
  6. Sett kaldt i minst 2 timer. Skjær i biter og server umiddelbart.
Kokkens tips

Yoghurtbaren smelter fort. Oppbevares i fryseren.