Yoghurt- og sjokoladebar med appelsin og kvikklunsj

TidOver 60 min
EnkelEnkel

Ingredienser:

Porsjoner

1 porsjon gir 9 stk.

  • 200 g Hvit sjokolade
  • 1 beger Gresk yoghurt (naturell)
  • 1 pk Kvikk lunsj sjokolade
  • 2 stk Appelsin (skall)

Fremgangsmåte:

  1. Grovhakk sjokoladen og smelt den over vannbad.
  2. La sjokoladen avkjøles litt i romtemperatur og bland den deretter med yoghurten.
  3. Rør inn finrevet skall av en halv appelsin.
  4. Legg bakepapir på en skjærefjøl og smør yoghurtblandingen utover. La den være ca 1,5 cm tykk.
  5. Dryss over med hakket kvikklunsj og finrevet appelsinskall.
  6. Sett kaldt i minst 2 timer. Skjær i biter og server umiddelbart.

Kokkens tips:Yoghurtbaren smelter fort. Oppbevares i fryseren.

Meld deg på vårt nyhetsbrev

Få matinspirasjon og kostholdstips rett i innboksen.