Varme drikker

Finn Oppskrift
Velg type rett
Velg emne
Det er 25 oppskrifter innenfor

Varm melk med ingefær

Rennende nese eller bare kald i hele kroppen. Da bør du prøve denne varme melken med ingefær og peppermynte og kjenne at varmen kommer tilbake.

under 20 min enkel
FORHÅNDSVISNING

Varm melk med honning og karamell

Det er et gammelt kjerringråd som sier at varm melk med honning skal hjelpe deg å sove om natten. Dette stemmer, for melk inneholder tryptofan og kalsium som har søvndyssende virkning. Så unn deg gjerne en kopp med varm melk én time før du legger deg.

under 20 min enkel
FORHÅNDSVISNING

Kaffe latte

Er du en av dem som lar frokosten kun bestå av en kopp te eller kaffe? Ved å tilsette melk i kaffen eller teen vil den inneholde flere næringsstoffer. På den måten kommer du litt nærmere frokosten – og husk at litt frokost er bedre enn ingenting!

under 20 min vanskelig
FORHÅNDSVISNING

Cappuccino

Navnet på denne varme kaffedrikken kommer av Ordine dei Frati Minori Cappuccini - Kapusinerordenen - som bruker kjortler med hetter (cappuccino betyr "liten hette" på italiensk).

under 20 min enkel
FORHÅNDSVISNING

Kakao på termos

Kakao topper fortsatt statistikken på hva barn og voksne har med seg på tur. Lager du kakaoen selv, kan du lettere kontrollere sukkermengden og du kan velge hvilken type melk du vil bruke. Bruker du mager melk og ekte kakaopulver, kan du fint drikke kakao til hverdags også. 

20 - 40 min enkel
FORHÅNDSVISNING