kakao på pinne

Kakao på pinne

TidUnder 20 min
EnkelEnkel

Ingredienser:

Porsjoner

1 porsjon gir 6 stk.

  • 400 g Mørk sjokolade, 70% kakao
  • 2 l Helmelk

Fremgangsmåte:

  1. Varm opp vann i en kjele. Grovhakk sjokoladen og ha den over i en bolle. Plasser bollen med sjokoladen over det varme vannet.
  2. Smelt sjokoladen forsiktig. Det er viktig å ikke bruke for høy temperatur.
  3. Ha den smeltede sjokoladen over i små porsjonsformer og sett en liten ispinne i hver av formene.Dersom du ønsker kan du tilsette finrevet appelsin, frø av en vaniljestang eller litt malt kanel før du heller sjokoladen i formene. Dryss eventuelt over med marshmallows
  4. Sett i kjøleskapet til sjokoladen har stivnet.
  5. Press sjokoladen ut av formen og rør den ut i en kopp med varm melk.

Meld deg på vårt nyhetsbrev

Få matinspirasjon og kostholdstips rett i innboksen.