Hei!

Lyst på matinspirasjon og kostholdstips rett i innboksen?

Vil du melde deg på nyhetsbrev fra Melk.no?

Sjokoladetrøffel

Sjokolade er alltid godt. Dette er en av de aller beste måtene å nyte den på. Lag mange og gi bort i gave.

Se flere deilige godbiter her.

middels
Lukk full skjerm

Ingredienser

20
200 g mørk sjokolade, 70% kakao
1 ½ dl kremfløte
2 ss kaffe
5 ss kakaopulver

Fremgangsmåte

  1. Finhakk sjokoladen og ha det i en bolle. 
  2. Kok opp kremfløten i en kjele, og hell fløten over sjokoladen sammen med kaffe. Den skal helles forsiktig ned i midten mens det røres med raske bevegelser. 
  3. Avkjøl røren i kjøleskapet.
  4. Etter noen timer kan massen formes til små kuler, og disse kan overtrekkes med sjokolade og/eller trilles i kakaopulver. Du kan også rulle dem som små stenger og trille dem i mandel. Oppbevar og server dem kjølige.

Se flere deilige godbiter her.