Hei!

Lyst på matinspirasjon og kostholdstips rett i innboksen?

Vil du melde deg på nyhetsbrev fra Melk.no?

Kaffe on the rocks

Hvorfor alltid drikke kaffen varm? Her får du en herlig oppskrift på en forfriskende iskaffe. Prøv den!

enkel
Lukk full skjerm

Ingredienser

1
2 dl helmelk
1 kopp espressokaffe
1 ss honning
6 stk isbiter

Fremgangsmåte

  1. Tilsett melk, honning og espressokaffe i en blender.
    Kokkens tips

    For en lettere iskaffe, kan du fint bytte ut helmelken med lettmelk. Da blir den ikke like fyldig, men likevel deilig forfriskende.

  2. Kjøres i blenderen i 30 sekunder, eller til ingrediensene er godt blandet.
  3. Legg isbitene i et glass og hell iskaffen over.
    Ernæringsrådgiverens tips

    Helsemyndighetene anbefaler 3 porsjoner magre meieriprodukter daglig, og her kan du lese hvorfor. Drikk et glass av denne iskaffen så får du i deg 1 av 3 om dagen.