ferskostdipp med oliven og nøtter

Ferskostdipp med oliven og nøtter

TidUnder 20 min
EnkelEnkel

Ingredienser:

Porsjoner

  • 2 dl Kvarg naturell (f.eks Kesam)
  • 4 stk Sorte oliven
  • 4 stk Grønne oliven
  • 2 ss Valnøttkjerner
  • 2 ss Solsikkekjerner
  • 2 ss Olivenolje
  • 1 ss Linfrø
  • 1 ss Pesto (kan sløyfes)
  • 0,5 stk Sitron (saft)

Fremgangsmåte:

  1. Bland sammen alle ingrediensene og kjør alt i en hurtigmikser i ca. 10 sekunder. Dippen skal ha tydelig grove biter, så pass på og ikke kjør hurtigmikseren for lenge.
  2. Smak til med salt, pepper og sitronsaft.
  3. Kan serveres både til kald og varm mat. Prøv gjerne til grønnsaker, fingermat, tapas eller lignende.

Meld deg på vårt nyhetsbrev

Få matinspirasjon og kostholdstips rett i innboksen.