Hei!

Lyst på matinspirasjon og kostholdstips rett i innboksen?

Vil du melde deg på nyhetsbrev fra Melk.no?

Ferskostdipp med oliven og nøtter

Knallgod ferskostdipp med linfrø, oliven og solsikkekjerner som passer til det meste.
enkel
Lukk full skjerm

Ingredienser

4
2 dl kvarg naturell (f.eks Kesam)
4 stk sorte oliven
4 stk grønne oliven
2 ss valnøttkjerner
2 ss solsikkekjerner
2 ss olivenolje
1 ss linfrø
1 ss pesto (kan sløyfes)
½ stk sitron (saft)
salt og nykvernet pepper

Fremgangsmåte

  1. Bland sammen alle ingrediensene og kjør alt i en hurtigmikser i ca. 10 sekunder. Dippen skal ha tydelig grove biter, så pass på og ikke kjør hurtigmikseren for lenge.
  2. Smak til med salt, pepper og sitronsaft.
  3. Kan serveres både til kald og varm mat. Prøv gjerne til grønnsaker, fingermat, tapas eller lignende.