persillerotpure

Persillerotpuré

Tid20-40 min
EnkelEnkel

Ingredienser:

Porsjoner

  • 600 g Persillerot
  • 5 dl Helmelk
  • 1 dl Kremfløte
  • 50 g Smør
  • 1 ts Salt
  • 0,5 ts Pepper , kvernet

Fremgangsmåte:

  1. Skrell og skjær persillerot i små biter.
  2. Ha persillerotbitene i en kjele og tilsett melken. Kok opp og la det koke til persilleroten er helt mør.
  3. Tilsett fløte og kok inn til grøtkonsistens.
  4. Mos persilleroten ved hjelp av stavmikser eller i en hurtigmikser. Tilsett smør og kjør til du har en helt glatt krem.
  5. Smak til med salt og kvernet pepper.Visste du at melk er vår største bidragsyter til jod og kalsium i kostholdet? Dette er næringsstoffer vi trenger å få gjennom mat og drikke hver eneste dag.

Meld deg på vårt nyhetsbrev

Få matinspirasjon og kostholdstips rett i innboksen.