Minuttpudding

Minuttpudding

Pudding går aldri av moten, enkelt og raskt og smaker nydelig med rødsaus.

TidUnder 20 min
MiddelsMiddelsMiddels

Ingredienser:

Porsjoner

  • 5 dl Helmelk
  • 2,5 ss Potetmel
  • 1 ss Hvetemel
  • 1 stk Egg
  • 1 ss Sukker
  • 1 ss Smør
  • 2 ss Mandelflak
  • 2 ss Mandler hakkede
  • 2 stk Mandeldråper

Fremgangsmåte:

  1. Bland helmelk, hvetemel og potetmel i en kjele og rør til det koker. Rør godt så du er sikkerpå at det ikke klumper. La den koke i ca 1 minutt.
  2. Visp sammen egg og sukker.
  3. Ta kjelen av koketoppen og rør eggeblandingen inn i melke melkeblandingen.
  4. Tilsett smøret og rør det inn.
  5. Dryss i mandlene og smak til med mandeldråper.
  6. Servér puddingen varm eller kald med rød saus.

Meld deg på vårt nyhetsbrev

Få matinspirasjon og kostholdstips rett i innboksen.