Hei!

Lyst på matinspirasjon og kostholdstips rett i innboksen?

Vil du melde deg på nyhetsbrev fra Melk.no?

Barnas beste chili con carne

Ingen ting kan vel måle seg med en hjemmelaget chili con carne. Prøv denne milde varianten, den vil garantert falle i smak hos barna. 

lett
Lukk full skjerm

Ingredienser

4
2 stk løk
2 stk rød paprika
2 ss meierismør
400 g kjøttdeig
2 boks hermetiske tomatbønner
1 dl ketchup eller tomatsaus
125 g kremost naturell , smakt til med chilisaus

Fremgangsmåte

  1. Rens løk og paprika, og skjær i tynne skiver.
  2. La grønnsakene frese i en stekepanne med smør.
  3. Smuldre i kjøttdeigen og la den bli brun. Tilsett bønnene.
  4. Rør osten jevn i tomatsausen (ketchup) og rør den inn i gryteretten.
  5. La alt surre under lokk i ca 5 minutter.
  6. Smak retten til med salt og pepper.
  7. Server i tacoskjell sammen med frisk salat. Og topp gjerne med revet ost og rømme.