Barnas beste chili con carne

Ingen ting kan vel måle seg med en hjemmelaget chili con carne. Prøv denne milde varianten, den vil garantert falle i smak hos barna.

Tid20-40 min
EnkelEnkel

Ingredienser:

Porsjoner

  • 2 stk Løk
  • 2 stk Rød paprika
  • 2 ss Meierismør
  • 400 g Kjøttdeig
  • 2 boks Hermetiske tomatbønner
  • 1 dl Ketchup eller tomatsaus
  • 125 g Kremost naturell , smakt til med chilisaus

Fremgangsmåte:

  1. Rens løk og paprika, og skjær i tynne skiver.
  2. La grønnsakene frese i en stekepanne med smør.
  3. Smuldre i kjøttdeigen og la den bli brun. Tilsett bønnene.
  4. Rør osten jevn i tomatsausen (ketchup) og rør den inn i gryteretten.
  5. La alt surre under lokk i ca 5 minutter.
  6. Smak retten til med salt og pepper.
  7. Server i tacoskjell sammen med frisk salat. Og topp gjerne med revet ost og rømme.

Meld deg på vårt nyhetsbrev

Få matinspirasjon og kostholdstips rett i innboksen.