Granolaispinner

Granolaispinner

En bolle med yoghurt og granola til frokost er kjempegodt. En granola-ispinne er enda bedre! Bruk yoghurt eller smaksatt syrnet melk sammen din favoritt-granola eller müsli, litt frukt og bær.

TidOver 60 min
EnkelEnkel

Ingredienser:

1 porsjon gir 6 stk.

  • 2,5 dl Fruktyoghurt 0% (f.eks. Double 0% med kirsebær)
  • 2,5 dl Syrnet melk med blåbær
  • 1 dl Granola (bruk din favoritt)
  • 1 ts Honning

Fremgangsmåte:

  1. Fyll to teskjeer med granola i bunnen av hver isform. Fordel ca. 1 ts honning over granolaen.
  2. Fyll så 3 ispinner med syrnet melk og 2 med yoghurt, men ikke helt opp til kanten, for du skal ha plass til litt frukt og bær.
  3. Kutt opp frukt og bær og fyll i formene.
  4. Dryss litt granola på toppen og stikk i pinnene.
  5. Sett isformene i fryseren og frys ned i 4-6 timer.

Kokkens tips:La gjerne ispinnene stå litt lenger enn du tror de trenger i fryseren, så unngår du at ispinnen løsner når du skal ta ut isen.

Meld deg på vårt nyhetsbrev

Få matinspirasjon og kostholdstips rett i innboksen.