Hei!

Lyst på matinspirasjon og kostholdstips rett i innboksen?

Vil du melde deg på nyhetsbrev fra Melk.no?

Eggesalat

Eggesalat er både sunt og godt, og kan "piffe" opp enhver matpakke. 

Se flere påleggstips her.

enkel
Lukk full skjerm

Ingredienser

4
6 stk egg
1 stk vårløk
1 ts sennep
1 ss majones
2 dl lettrømme
salt og pepper

Fremgangsmåte

  1. Kok egget og del det i små biter. Avkjøl. 
  2. Finhakk vårløk.
  3. Bland sammen sennep, majones, rømme og vårløk, og smak til med salt og pepper. 
  4. Vend forsiktig inn egget.
    Ernæringsrådgiverens tips

    Visste du at både egg og rømme er gode kilder til jod og protein? Jod er viktig for forbrenningen vår, og protein er viktig for musklene.

     

Se flere påleggstips her.