Hei!

Lyst på matinspirasjon og kostholdstips rett i innboksen?

Vil du melde deg på nyhetsbrev fra Melk.no?

Potetsalat med granateple og hjertesalat

Smakfull variant med syrlig granateple, frisk koriander og knasende hjertesalat!
enkel
Lukk full skjerm

Ingredienser

4
400 g nypotet
½ stk granateple
1 stk hjertesalat
½ potte frisk koriander
3 dl lettrømme
½ stk sitron
salt og pepper

Fremgangsmåte

  1. Vask og kok potene møre i saltet vann.
  2. Hell av vannet, damp potetene tørre og la de avkjøles noe.
  3. Del granateple i to, ta ut kjerner og skyll dem godt i vann.
  4. Vask salaten og riv i grove biter. Grovhakk koriander.
  5. Bland rømme med salt, pepper, koriander og smak til med sitronsaft.
  6. Kutt nypotetene i grove biter og bland alle ingrediensene sammen.
  7. Topp potetsalaten med granateplekjerner og grovhakket koriander.