potetsalat med egg

Potetsalat med egg

Tid20-40 min
EnkelEnkel

Ingredienser:

Porsjoner

  • 800 g Potet
  • 100 g Sylteagurk i skiver
  • 2 stk Egg
  • 2 dl Kvarg naturell (f.eks Kesam)
  • 3 dl Lettrømme eller lett crème fraîche
  • 3 stk Vårløk
  • 1 stk Rødløk
  • 1 ss Sitronsaft
  • 1 ts Salt
  • 0,5 ts Pepper

Fremgangsmåte:

  1. Skrell og kok potetene. Avkjøl og del deretter potetene i store skiver.
  2. Finhakk vårløk, rødløk og sylteagurk.
  3. Kok eggene til de er hardkokte og del de i skiver.
  4. Ha alt i en stor bolle og tilsett kvarg og lettrømme eller lett crème fraîche.
  5. Bland alt sammen og smak til med salt, nykvernet pepper og sitronsaft.
  6. Server med finhakket gressløk og rødløk.

Meld deg på vårt nyhetsbrev

Få matinspirasjon og kostholdstips rett i innboksen.