Hei!

Lyst på matinspirasjon og kostholdstips rett i innboksen?

Vil du melde deg på nyhetsbrev fra Melk.no?

Potetsalat med egg

Hjemmelaget potetsalat med rømme, vårløk og egg.
enkel
Lukk full skjerm

Ingredienser

8
800 g kokefaste potet
100 g sylteagurk i skiver
2 stk hardkokte egg
2 dl kvarg naturell (f.eks Kesam)
3 dl lettrømme eller lett crème fraîche
3 stk vårløk
1 stk rødløk
1 ts salt
½ ts pepper
1 ss sitronsaft
gressløk

Fremgangsmåte

  1. Skrell og kok potetene. Avkjøl og del deretter potetene i store skiver.
  2. Finhakk vårløk, rødløk og sylteagurk.
  3. Kok eggene til de er hardkokte og del de i skiver.
  4. Ha alt i en stor bolle og tilsett kvarg og lettrømme eller lett crème fraîche.
  5. Bland alt sammen og smak til med salt, nykvernet pepper og sitronsaft.
  6. Server med finhakket gressløk og rødløk.