MELK_MOZZERELLA_POTETSALAT

Gratinert potetsalat med mozzarella

Tid20-40 min
MiddelsMiddelsMiddels

Ingredienser:

Porsjoner

  • 500 g Potet
  • 1 stk Rødløk
  • 100 g Mozzarella , revet
  • 1 ss Balsamicoeddik
  • 2 ss Olivenolje
  • 0,5 ts Dijonsennep
  • 0,5 ts Salt
  • 0,25 ts Pepper
  • 100 g Ruccola eller annen salat
  • 10 stk Soltørkede tomater i olje
  • 2 båt Hvitløk
  • 1 ss Frisk basilikum

Fremgangsmåte:

  1. Sett stekeovnen på 225 °C,
  2. Skjær potetene i skiver og løken i ringer.
  3. Legg potetskiver og rødløk i en ildfast form.
  4. Bland sammen balsamicoeddik, olivenolje, dijonsennep, salt og pepper til en dressing og drypp den over potetformen.
  5. Strø over osten og stek retten i ovnen i ca 10 minutter.
  6. Rist gjerne brødet i ovnen samtidig hvis du ikke har brødrister.
  7. Kjør soltørkede tomater, hvitløk og urter i foodprosessor.
  8. Legg grønn salat på et fat og topp den med varm potetsalat. Server retten sammen med ristet brød med tomatblanding.

Meld deg på vårt nyhetsbrev

Få matinspirasjon og kostholdstips rett i innboksen.