Sommersalat med kremet valnøttdressing

TidUnder 20 min
EnkelEnkel

Ingredienser:

Porsjoner

  • SALAT:
  • 1 stk Hjertesalat
  • 10 stk Rød cherrytomat
  • 100 g Revet gulost
  • DRESSING:
  • 2 dl Kvarg naturell (f.eks Kesam)
  • 1 dl Solsikkeolje
  • 1 ss Grov sennep
  • 1 ss Pesto
  • 2 ss Valnøttkjerner
  • 1 stk Avokado

Fremgangsmåte:

  1. Vask og grovkutt hjertesalat.
  2. Del tomater i to, og avokadoen i skiver.
  3. Bland alle ingredienser til dressingen i ca. 10 sekunder med hjelp av en hurtig-blender eller stavmikser. Smak til med salt og nykvernet pepper.
  4. Bland hjertesalat og tomater med dressingen og server med revet ost som topping.

Meld deg på vårt nyhetsbrev

Få matinspirasjon og kostholdstips rett i innboksen.