Hei!

Lyst på matinspirasjon og kostholdstips rett i innboksen?

Vil du melde deg på nyhetsbrev fra Melk.no?

Ostesuppe

Denne ostesuppen lages på under en halvtime. Godt til middag, lunsj eller som kveldsmat. Kombiner gjerne med kylling eller fisk.

Se flere deilige supper her.

enkel
Lukk full skjerm

Ingredienser

4
2 ss meierismør
3 ss hvetemel
5 dl grønnsakbuljong (utblandet)
5 dl melk
2 dl crème fraîche orginal, 35 % eller seterrømme
150 g blåmuggost
1 stilk bladpersille

Fremgangsmåte

  1. Smelt smøret og rør i melet.
  2. Spe med buljong og melk.
  3. Tilsett ost i biter og la den smelte i den varme suppen.
  4. Rør til slutt i rømme/crème fraîche og dryss på kruspersille.

Se flere deilige supper her.