Dipp med persille og pesto

Dipp med persille og pesto

Smak av persille og pesto til hvitt kjøtt, hvit fisk eller skalldyr.

TidUnder 20 min
EnkelEnkel

Ingredienser:

Porsjoner

  • 1,5 dl Lettrømme
  • Persille pesto:
  • 50 g Bladpersille
  • 6 g Hvitløk
  • 20 g Pinjekjerner
  • 20 ss Sitronsaft
  • 2 ss Olivenolje

Fremgangsmåte:

  1. Rist pinjekjerner lett i en varm panne til de blir gylne.
  2. Skyll og slyng/tørk persillebladene.
  3. Ha persillebladene, hvitløk, pinjekjerner, sitronsaft og olivenolje i en foodprossesor. Kjør foodprossesoren til det blir en jevn masse.
  4. Bland persillepestoen i rømmen og rør sammen. Smak til med salt og pepper.
  5. La den gjerne stå kjølig til den skal serveres.

Meld deg på vårt nyhetsbrev

Få matinspirasjon og kostholdstips rett i innboksen.