Dipp med soltørket tomat

Dipp med soltørket tomat

En dipp med kraftig smak, velegnet til blant annet okse eller lam.

TidUnder 20 min
EnkelEnkel

Ingredienser:

Porsjoner

  • 1,5 dl Lettrømme
  • 50 g Soltørkede tomater
  • 10 g Solsikkekjerner
  • 2 ts Eplecidereddik
  • 0,25 ts Salt
  • 5 g Rød chili

Fremgangsmåte:

  1. Rist solsikkekjernene i en tørr panne ved middels varme.
  2. Hakk soltørkede tomater i mindre biter og ha dem i en en foodprosessor sammen med solsikkefrø, eplecidereddik, salt og chili. Kjør det til en jevn masse.
  3. Tilsett tomatblandingen i rømmen, og smak til med salt og kvernet pepper.

Meld deg på vårt nyhetsbrev

Få matinspirasjon og kostholdstips rett i innboksen.