Hvit geitostdipp med pesto

Hvit geitostdipp med pesto

Er du glad i geitost, er dette grønnsaksdippen for deg. Myk geitost i kombinasjon med pesto og søt chillisaus gir en helt ny smaksopplevelse. Prøv den til en grønn salat eller til lammesteken!

TidUnder 20 min
EnkelEnkel

Ingredienser:

Porsjoner

  • 200 g Hvit geitost
  • 1 dl Kremfløte
  • 2 ss Pesto
  • 2 ss Chilisaus

Fremgangsmåte:

  1. Kjør hvit geitost og kremfløte til en jevn masse i foodprosessor eller med en stavmikser.
  2. Smak til med nykvernet salt og pepper.
  3. Fordel geitostkremen lagvis i et glass med pesto og chillisaus, og servér til grønnsaker kuttet i staver eller båter.

Kokkens tips:Beregn 150 g grønnsaker per porsjon, f. eks. reddik, stilkselleri, gulrøtter, kålrot og agurk.

Meld deg på vårt nyhetsbrev

Få matinspirasjon og kostholdstips rett i innboksen.