Hei!

Lyst på matinspirasjon og kostholdstips rett i innboksen?

Vil du melde deg på nyhetsbrev fra Melk.no?

Potetstappe med hvitløk

En deilig potetstappe med hint av hvitløk

enkel
Lukk full skjerm

Ingredienser

4
10 stk potet
1 l vann
3 båt hvitløk
2 dl helmelk
2 ss smør
1 ts salt

Fremgangsmåte

  1. Skrell potetene, del dem i biter og legg dem i kokende vann sammen med hele hvitløksfedd.
  2. Kok det mørt, ca. 10 minutter.
  3. Slå av vannet og mos potetene, samt hvitløksfeddet.
  4. Tilsett melk, smør og salt. Rør godt mens potetmosen får et oppkok.
Kokkens tips

Bytt ut hvitløk med 100 g sellerirot  eller pastinakk– nydelig til lam! Du kan også tilsette friske hakkede urter eller kokt gulrot eller brokkoli.