potetstappe med hvitløk

Potetstappe med hvitløk

En deilig potetstappe med hint av hvitløk

TidUnder 20 min
EnkelEnkel

Ingredienser:

Porsjoner

  • 10 stk Potet
  • 1 l Vann
  • 3 båt Hvitløk
  • 2 dl Helmelk
  • 2 ss Smør
  • 1 ts Salt

Fremgangsmåte:

  1. Skrell potetene, del dem i biter og legg dem i kokende vann sammen med hele hvitløksfedd.
  2. Kok det mørt, ca. 10 minutter.
  3. Slå av vannet og mos potetene, samt hvitløksfeddet.
  4. Tilsett melk, smør og salt. Rør godt mens potetmosen får et oppkok.

Kokkens tips:Bytt ut hvitløk med 100 g sellerirot eller pastinakk– nydelig til lam! Du kan også tilsette friske hakkede urter eller kokt gulrot eller brokkoli.

Meld deg på vårt nyhetsbrev

Få matinspirasjon og kostholdstips rett i innboksen.