Undervisningsressurser til faget Mat og helse

Nettstedet mat.no har til nå vært opplysningskontorene i landbrukets felles nettportal for kvalitetssikrede undervisningsressurser til faget Mat og helse. Fra april 2021 er nettstedet mat.no lagt ned, men planen er at det skal oppstå i en annen form senere.

For læreverk for mat- og helsefag i grunnskolen og annen informasjon og materiale rettet mot skoler og elever viser vi til:

Opplysningskontoret for egg og kjøtt:

https://www.matopedia.no

skole@oek.no

Opplysningskontoret for melk og meieriprodukter (MELK):

https://www.melk.no/Kosthold-og-helse/Skole

post@melk.no

Opplysningskontoret for frukt og grønt:

https://www.frukt.no/materiell/

post@frukt.no

Opplysningskontoret for brød og korn:

https://brodogkorn.no/kampanje/skole/

post@brodogkorn.no

Meld deg på vårt nyhetsbrev

Få matinspirasjon og kostholdstips rett i innboksen.