velsmakende gulrotkakemuffins

Gulrotkakemuffins

Saftige gulrotmuffins med ostekrem - enklere blir det ikke!

Se flere oppskrifter på deilige muffins her.

TidUnder 20 min
EnkelEnkel

Ingredienser:

Porsjoner

  • Muffins:
  • 3 stk Egg
  • 200 g Sukker
  • 75 g Smør
  • 150 g Hvetemel
  • 2 ts Malt kanel
  • 1 ts Natron
  • 1 ts Vaniljesukker
  • 2 stk Gulrot (revet)
  • Ostekrem:
  • 100 g Smør , romtemperert
  • 75 g Kremost naturell
  • 150 g Melis

Fremgangsmåte:

  1. Sett ovnen på 175° C.
  2. Pisk egg og sukker til luftig og stiv eggedosis.
  3. Smelt smøret. Avkjøl det litt før du tilsetter det i eggedosisen.
  4. Bland de tørre ingrediensene og sikt det inn i røren under forsiktig omrøring med en slikepott.
  5. Vend forsiktig inn revet gulrot i blandingen.
  6. Fordel røren i muffinsformer.
  7. Stekes på 175° C i 20 minutter.
  8. Mens du steker muffinsen, bland romtemperert smør, kremost og melis til en deilig ostekrem.
  9. Avkjøl muffinsen og topp med ostekrem.

Se flere oppskrifter på deilige muffins her .

Meld deg på vårt nyhetsbrev

Få matinspirasjon og kostholdstips rett i innboksen.