Tilsett melet, og rør til deigen løper sammen og slipper kjelebunnen.
Avkjøl deigen litt og rør i ett egg om gangen. Rør egget godt inn i røren før du har i det neste.
Sett deigen med skje på smurt stekeplate eller bruk sprøytepose og "sprut" på kakene.
Stek vannbakkels midt i ovnen i ca 20 minutter. Vær forsiktig med å åpne stekeovnsdøren før det har gått 15 minutter. Når kakene er ferdige, kan de gjerne stå i ovnen med ovnsdøren oppe, slik at overgangen til kaldere luft ikke blir for rask. Avkjøl på rist.
Ostekrem:
Rør sammen prim/brunost og kremost. Bland i vispet kremfløte. Kokkens tipsFyll vannbakkels like før de skal spises, ellers blir de lett bløte.
Sprøyt kremen i vannbakkels som er halvveis skåret over på midten, slik at øverste del danner lokk på kremen.
Garantert luftige og saftige boller til fastelavn! Se video og bak tidenes beste fastelavnsboller som du kan fylle med krem og syltetøy, mandelmasse, vaniljekrem, sjokoladekrem eller noe annet godt.
Melk inneholder viktige næringsstoffer, blant annet jod, kalsium, fosfor, B-vitaminer (vitamin B2 og B12) og proteiner. Myndighetene anbefaler et daglig inntak. Med det menes 3 porsjoner.