Tilsett mel og rør til deigen slipper kjelebunnen. Avkjøl litt.
Rør i ett egg om gangen. Rør/visp godt mellom hvert egg. Bruk gjerne en håndmikser. Deigen skal være så tykk at den holder fasongen når den settes på platen med skje, eller sprøytes med sprøytepose.
Dekk stekeplaten med bakepapir og sprøyt deigen, eller legg den på med skje til ca. 12 kaker.
Stek vannbakkelsene i ca. 20 - 25 minutter. Vær forsiktig med å åpne ovnsdøren under stekingen og la gjerne de ferdigstekte kakene stå litt ekstra i ovnen med døren åpen. Avkjøl kakene på rist.
Vaniljekrem:
Pisk sammen eggeplommer, sukker og maizenna i en bolle.
Del vaniljestengene i to og skrap ut frøene.
Kok opp melk, frø og stenger i en kjele.
Tar ut vaniljestengene, hell den varme melken over eggeblandingen og pisk godt sammen.
Ha blandingen tilbake i en kjele og kok opp under omrøring til vaniljekremen begynner å bli tykk.
Avkjøl kremen før bruk.
Pisk sammen vaniljekrem med pisket krem, og fyll vannbakkelsene med krem og bær.
Med 3 porsjoner melk og meieriprodukter kan du bidra til å sikre inntake av jod og kalsium. Et glass melk, et beger yoghurt og en brødskive med ost gir deg enkelt påfyll.