Tilsett melet og rør til deigen løper sammen og slipper kjelebunnen.
Avkjøl deigen litt og rør i ett egg om gangen. Rør egget godt inn i røren før du har i det neste.
Sett deigen med skje på smurt stekeplate eller bruk spøytepose og "sprut" på kakene.
Stek vannbakkels midt i stekeovn i ca 20 minutter. Vær forsiktig med å åpne stekeovnsdøra før det er gått 15 minutter.
Når kakene er ferdige, kan de gjerne stå i ovnen med ovnsdøra oppe, slik at overgangen til kaldere luft ikke blir for rask. Avkjøl og oppbevar på rist. Kokkens tipsFyll vannbakkelsene like før de skal spises ellers blir de lett bløte.
Visp fløten og vaniljesukker til luftig krem.
Del bakkelsene i to med en skarp kniv og fyll dem med kremen. Dryss over melis før servering.
Garantert luftige og saftige boller til fastelavn! Se video og bak tidenes beste fastelavnsboller som du kan fylle med krem og syltetøy, mandelmasse, vaniljekrem, sjokoladekrem eller noe annet godt.
Med 3 porsjoner melk og meieriprodukter kan du bidra til å sikre inntake av jod og kalsium. Et glass melk, et beger yoghurt og en brødskive med ost gir deg enkelt påfyll.