sagopudding

Sagopudding

Tid20-40 min
MiddelsMiddelsMiddels

Ingredienser:

Porsjoner

  • 1 l Helmelk
  • 2 ss Smør
  • 2 ss Sukker ( kan sløyfes )
  • 1,5 dl Sagogryn
  • 2 stk Eggeplomme
  • 2 dråpe Romessens

Fremgangsmåte:

  1. Kok opp melk, smør og sukker.
  2. Ha i sagogryn og kok under lett røring ca 15 minutter til en halvtynn grøt.
  3. Trekk så kjelen av platen og avkjøl i ca. 3 minutter.
  4. Visp sammen eggeplommene og tilsett dem i puddingen under kraftig røring.
  5. Smak til med romdråper og hell puddingen i en pen dessertbolle og avkjøl den.
  6. Server med en god rød saus til.

Meld deg på vårt nyhetsbrev

Få matinspirasjon og kostholdstips rett i innboksen.