hvit sjokoladepudding med bringebær

Hvit sjokoladepudding med bringebær

Ikke bare ser det lekkert ut med porsjonsdesserter. Det er også lurt å lage når du skal ha mange gjester på besøk. Denne desserten kan enkelt tilberedes i god tid før selskapet og gjør seg godt på et feststemt bord.

Tid20-40 min
MiddelsMiddelsMiddels

Ingredienser:

Porsjoner

  • 5 stk Gelatinplater
  • 3 dl Kremfløte
  • 4 dl Helmelk
  • 300 g Hvit sjokolade , grovhakket
  • 100 g Bringebær
  • 0,5 kurv Bringebær

Fremgangsmåte:

  1. Legg gelatinplatene i kaldt vann i ca 5 minutter.
  2. Ha melk og fløte i en kjele. Varm opp under stadig omrøring.
  3. Klem vannet godt ut av de oppbløtte gelatinplatene og løs dem opp i den varme væsken.
  4. Trekk kasserollen vekk fra varmen og rør inn de hvite sjokoladebiter.
  5. Fordel frosne bringebær i 6 små glass og hell sjokoladeblandingen over.
  6. La glassene stå natten over i kjøleskap eller til blandingen har satt seg.
  7. Pynt gjerne med noen friske bringebær og serveres med sjokoladesaus eller pisket fløte.Oppskrift til sjokoladesaus finner du HER .

Meld deg på vårt nyhetsbrev

Få matinspirasjon og kostholdstips rett i innboksen.