Hei!

Lyst på matinspirasjon og kostholdstips rett i innboksen?

Vil du melde deg på nyhetsbrev fra Melk.no?

Hvit sjokoladepudding med bringebær

Ikke bare ser det lekkert ut med porsjonsdesserter. Det er også lurt å lage når du skal ha mange gjester på besøk. Denne desserten kan enkelt tilberedes i god tid før selskapet og gjør seg godt på et feststemt bord.

middels
Lukk full skjerm

Ingredienser

6
5 stk gelatinplater
100 g frosne bringebær
4 dl helmelk
3 dl kremfløte
300 g hvit sjokolade , grovhakket
½ kurv bringebær

Fremgangsmåte

  1. Legg gelatinplatene i kaldt vann i ca 5 minutter.
  2. Ha melk og fløte i en kjele. Varm opp under stadig omrøring. 
  3. Klem vannet godt ut av de oppbløtte gelatinplatene og løs dem opp i den varme væsken.
  4. Trekk kasserollen vekk fra varmen og rør inn de hvite sjokoladebiter. 
  5. Fordel frosne bringebær i 6 små glass og hell sjokoladeblandingen over.
  6. La glassene stå natten over i kjøleskap eller til blandingen har satt seg.
  7. Pynt gjerne med noen friske bringebær og serveres med sjokoladesaus eller pisket fløte.
    Kokkens tipsOppskrift til sjokoladesaus finner du HER.