Hei!

Lyst på matinspirasjon og kostholdstips rett i innboksen?

Vil du melde deg på nyhetsbrev fra Melk.no?

Viltgryte med skogsopp

Reinsdyrkjøtt og sopp gir smak av høst. Prøv denne enkle og raske oppskriften på viltgryte.
enkel
Lukk full skjerm

Ingredienser

4
1 stk rødløk
50 g sjalottløk
200 g frisk sjampinjong eller annen skogsopp
400 g reinsdyrskav
2 ss solsikkeolje
salt og pepper
2 ss bladpersille
1 dl tyttebær
2 ss lettrømme

Fremgangsmåte

  1. Skrell, rens og grovhakk løk og sopp. 
  2. Brun løken og soppen i solsikkeolje sammen med reinsdyrskavet i ca. 8 minutter.
  3. Smak til med salt, pepper og grovhakket bladpersille.
  4. Tilsett lettrømme, dryss over tyttebær og server gjerne med fløyelsmyk pastinakkpuré, norske poteter eller grønnsaker.