Visp eggedosis av eggeplommer og melis og visp til slutt inn kvargen.
Kjør de dypfryste bringebærene i en foodprosessor og bland dem med kvarg/eggeblandingen.
Sett den i fryseren til den er stiv. Isen må røres i et par ganger under innfrysning for å unngå iskrystaller. Kokkens tipsEr du så heldig å ha en iskremmaskin, er det bare å helle den avkjølte blandingen i ismaskinen, følg bruksanvisningen til maskinen og kjør isen til den har fått konsistens som tykk softis. Ha den over i en form/isboks og frys den.
Det er noe magisk med blandingen av syrlige bringebær og søt, hvit sjokolade. Ispinnene har en smak de færreste kan motstå, og de ser også delikate og vakre ut.
Med 3 porsjoner melk og meieriprodukter kan du bidra til å sikre inntake av jod og kalsium. Et glass melk, et beger yoghurt og en brødskive med ost gir deg enkelt påfyll.