Ha melk, maisenna, eggeplommer og den hvite sjokoladen i en kjele. Kok opp under stadig omrøring til den begynner å tykne.
Ha kremen i en stor bolle, dekk til med plastfolie og sett i kjøleskapet til kremen er kald.
Hakk den mørke sjokoladen i mindre biter. Pisk fløten halvstiv og bland deretter denne inn inn i den avkjølte sjokoladekremen. Bland inn hakket mørk sjokolade.
VAFFELRØRE:
Pisk egg og sukker, og bland inn syrnet melk, melk og alle de tørre ingrediensene.
Smelt smør og tilsett røren. Sett kaldt i ca. 20 minutter.
Stek vafler og legg deretter vaflene lagvis med den hvite sjokoladekremen. Topp med bringebær.
Det finnes både trygge og gode råd du kan lene deg på om du blir forvirret av all synsing rundt mat. Disse rådene er laget av landets fremste eksperter innenfor kosthold.
Med 3 porsjoner melk og meieriprodukter kan du bidra til å sikre inntake av jod og kalsium. Et glass melk, et beger yoghurt og en brødskive med ost gir deg enkelt påfyll.