Yoghurtis med melon

TidOver 60 min
EnkelEnkel

Ingredienser:

Porsjoner

  • 2 stk Eggeplomme
  • 60 g Sukker
  • 400 g Yoghurt med melon/pasjonsfrukt
  • 1 dl Kvarg med vanilje (f.eks Kesam med vanilje)

Fremgangsmåte:

  1. Visp eggeplommer og sukker til luftig eggedosis. Bruk gjerne en håndmikser eller kjøkkenmaskin.
  2. Rør inn yoghurt og kvarg.
  3. Hell isblandingen over i en bolle (helst av metall, da kulden transporteres raskest) og dekk overflaten med plast.
  4. Sett bollen i fryseren i ca 2 timer til den er begynt å fryse inn. Ta den ut av fryseren og pisk den godt opp med en håndmikser/kjøkkenmaskin. Gjenta dette minst to ganger før isen fryses endelig. Dekk overflaten med plast for å forhindre at det dannes iskrystaller på overflaten. Kokkens tips:Er du så heldig å ha en iskremmaskin, er det bare å helle den avkjølte isblandingen i ismaskinen, følg bruksanvisningen til maskinen og kjør isen til den har fått konsistens som tykk softis. Ha den over i en form/isboks og frys den.

Meld deg på vårt nyhetsbrev

Få matinspirasjon og kostholdstips rett i innboksen.