Avokado-is

Ispinner med avokado

I denne oppskriften har vi blandet kremet avokado med søt mango og ingefær – og det gir ispinner med et lite kick!

TidOver 60 min
EnkelEnkel

Ingredienser:

1 porsjon gir 6 stk.

  • 1 stk Avokado
  • 1 stk Mango
  • 2 ss Ingefær - revet
  • 1,5 dl Syrnet melk med smak
  • 0,5 stk Lime (2 ss)

Fremgangsmåte:

  1. Kutt mango og avokado i småbiter og riv ingefæren. Ha alt over i en blender sammen med den syrnede melken.
  2. Tilsett 10 fine blader sitronmelisse og skvis den halve limen over til slutt før du kjører blandingen til den er jevn.
  3. Hell blandingen over i ispinneformene og ha gjerne i noen hele sitronmelisseblader til pynt i ispinnene.
  4. Frys ispinnene i 4-6 timer.

Kokkens tips:Er du usikker på hvor mye ingefær du synes er bra, bør du tilsette litt av gangen og smake på ispinnerøren før du tilsetter mer. På den måten får du det blandingsforholdet som er perfekt for deg.

Meld deg på vårt nyhetsbrev

Få matinspirasjon og kostholdstips rett i innboksen.