Frokostblanding-is

Ispinner med frokostblanding

Husker du smaken av den søte, gode melken som var igjen i bunnen av tallerkenen etter å ha spist frokostblanding med melk, banan og sukker? Disse ispinnene er inspirert av dette søte barndomsminnet.

TidOver 60 min
EnkelEnkel

Ingredienser:

1 porsjon gir 6 stk.

  • 4 dl Helmelk
  • 1 dl Cheerios eller en annen frokosblanding
  • 1 stk Banan i skiver
  • 3 ss Honning

Fremgangsmåte:

  1. Bland sammen alle ingrediensene i en bolle og dekk den med lokk, eller plastfolie. La bollen stå i kjøleskapet til dagen etter så smakene trekker godt sammen.
  2. Dagen etter har du alle ingrediensene fra bollen over i en blender, og kjører dem sammen til blandingen er jevn og klumpefri. Du kan også bruke stavmikser.
  3. Hell blandingen i isformene dine. Du kan ha ekstra bananbiter i og drysse litt frokostblanding på toppen før du stikker pinnene i formene.
  4. Frys ispinnene i 4-6 timer før de er klare.

Kokkens tips:Honningen gjør isen litt mykere i konsistensen, men du kan bruke sukker eller annen søtning om du vil. Smak deg frem til den sødmen du ønsker.

Meld deg på vårt nyhetsbrev

Få matinspirasjon og kostholdstips rett i innboksen.