Mango m chili og bjørnebær_2

Ispinner med mangolassi og chili

Inspirasjonen til disse ispinnene kommer fra den indiske yoghurtdrikken lassi. Vi benytter kefir som passer perfekt sammen med mango. For å gjøre isen enda litt mer spennende har vi også blandet inn litt fersk chili.

TidOver 60 min
EnkelEnkel

Ingredienser:

1 porsjon gir 6 stk.

  • 250 g Mango
  • 2,5 g Syrnet melk (f. eks. kefir)
  • 0,5 stk Rød chili
  • 1 ss Honning
  • 1 pk Bjørnebær
  • 0,5 stk Lime

Fremgangsmåte:

Kokkens tips:Du kan droppe chilien om du vil ha en enkel mangois. Synes du det er mye chili kan du smake deg frem ved å tilsette litt av gangen.

  1. Skrell godt moden mango og del i biter. Press ut saften av den halve limen og finhakk chili.
  2. Ha syrnet melk, mango, limesaft, honning og chili i en blender og kjør sammen.
  3. Ha bjørnebær i bunnen av isformerne. Fyll mangoblandingen i formen og frys ned i 4-6 timer.

Kokkens tips:Elsker du koriander kan du hive i noen blader i blenderen.

Meld deg på vårt nyhetsbrev

Få matinspirasjon og kostholdstips rett i innboksen.