Hei!

Lyst på matinspirasjon og kostholdstips rett i innboksen?

Vil du melde deg på nyhetsbrev fra Melk.no?

Ispinner med mangolassi og chili

Inspirasjonen til disse ispinnene kommer fra den indiske yoghurtdrikken lassi. Vi benytter kefir som passer perfekt sammen med mango. For å gjøre isen enda litt mer spennende har vi også blandet inn litt fersk chili.

enkel
Lukk full skjerm

Ingredienser

1 porsjon gir 6 stk
250 g mango
2 ½ g syrnet melk (f. eks. kefir)
½ stk rød chili
1 ss honning
1 pk bjørnebær
½ stk lime

Fremgangsmåte

Kokkens tips

Du kan droppe chilien om du vil ha en enkel mangois. Synes du det er mye chili kan du smake deg frem ved å tilsette litt av gangen.

  1. Skrell godt moden mango og del i biter. Press ut saften av den halve limen og finhakk chili.
  2. Ha syrnet melk, mango, limesaft, honning og chili i en blender og kjør sammen.
  3. Ha bjørnebær i bunnen av isformerne. Fyll mangoblandingen i formen og frys ned i 4-6 timer.
Kokkens tips

Elsker du koriander kan du hive i noen blader i blenderen.