Skrell eplene, ta ut kjernehus og skjær i små terninger. Skrell og riv den ferske ingefæren.
Legg ingefær, eplebiter og eplejuice i en liten gryte og la dette småkoke til eplebitene er myke, men ikke for lenge så de blir til mos. Ta til side og avkjøl.
Knus kjeksene. En enkel måte er å putte dem i en plastpose og kjevle dem i stykker. Smelt smøret og bland med kjekssmuler og malt ingefær.
Nå er du klar til å montere ispinnene dine. Legg lagvis yoghurt, eplebiter og kjekssmuler til formene er fulle.
Frys ned ispinnene i 4-6 timer og servér dem deretter som en frisk dessert.
Kokkens tips
Husk å ta ispinnene ut av fryseren en stund før du spiser dem, for da blir konsistensen enda bedre.
Det er noe magisk med blandingen av syrlige bringebær og søt, hvit sjokolade. Ispinnene har en smak de færreste kan motstå, og de ser også delikate og vakre ut.