Hei!

Lyst på matinspirasjon og kostholdstips rett i innboksen?

Vil du melde deg på nyhetsbrev fra Melk.no?

Kremet sherrysild

Kremet sherrysild er nydelig på smak og passer utmerket til årets julebord, julegave eller begge deler. Server med flatbrød eller grovt rugbrød.

Se flere påleggstips her.

enkel
Lukk full skjerm

Ingredienser

6 stk kryddersildfilet
1 dl crème fraîche orginal, 35 %
½ dl chilisaus
2 ss sherry
2 ss rødløk

Fremgangsmåte

  1. Skjær sildefiletene i passe stykker.
  2. Bland sammen crème fraîche, chilisaus og sherry og tilsett finhakket rødløk.
  3. Bland sildefiletene forsiktig i sausen.
  4. Legges på glass og kan oppbevares i kjøleskap i inntil to uker.
  5. Serveres sammen med flatbrød eller en skive grovt rugbrød. 

Se flere påleggstips her.