sandwich med kyllingsalat

Sandwich med kyllingsalat

En delikat sandwich som passer like godt til middag som til lunsj.

Se flere påleggstips her.

TidUnder 20 min
EnkelEnkel

Ingredienser:

Porsjoner

  • 2 stk Kyllingfilet
  • 2 båt Hvitløk
  • 1 stk Vårløk
  • 5 stk Soltørkede tomater
  • 10 stk Sorte oliven
  • 3 dl Lettrømme
  • 125 g Kremost naturell av geitemelk (f.eks. Snøfrisk)
  • 8 skive Brød

Fremgangsmåte:

  1. Stek kyllingen.
  2. Finhakk hvitløk, vårløk, soltørkede tomater og sorte oliven.
  3. Bland ingrediensene sammen med rømme og kremost. Smak til med salt og pepper.
  4. Skjær brødet i skiver. Legg salat, kylling og rikelig med dressing mellom to brødskiver.

Kokkens tips:Du kan eventuelt bytte kyllingkjøttet med tunfisk eller kokt skinke i biter. Geitosten kan også byttes med annen kremost, f. eks en med urter eller krydder. Kan gjerne serveres med tomat og friske urter Se flere påleggstips her .

Meld deg på vårt nyhetsbrev

Få matinspirasjon og kostholdstips rett i innboksen.