Sandwich med kyllingsalat
En delikat sandwich som passer like godt til middag som til lunsj.
Under 20 min
Enkel
Ingredienser:
Porsjoner
- 2 stk Kyllingfilet
- 2 båt Hvitløk
- 1 stk Vårløk
- 5 stk Soltørkede tomater
- 10 stk Sorte oliven
- 3 dl Lettrømme
- 125 g Kremost naturell av geitemelk (f.eks. Snøfrisk)
- 8 skive Brød
Fremgangsmåte:
- Stek kyllingen.
- Finhakk hvitløk, vårløk, soltørkede tomater og sorte oliven.
- Bland ingrediensene sammen med rømme og kremost. Smak til med salt og pepper.
- Skjær brødet i skiver. Legg salat, kylling og rikelig med dressing mellom to brødskiver.
Kokkens tips:Du kan eventuelt bytte kyllingkjøttet med tunfisk eller kokt skinke i biter. Geitosten kan også byttes med annen kremost, f. eks en med urter eller krydder. Kan gjerne serveres med tomat og friske urter Se flere påleggstips her .